čtvrtek 27. října 2011

SMK má dotykový registruje v rukavicích ohání se neuznávají The Bad Touch

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/26/smks-touchscreen-registers-your-gloved-swipes-wont-acknowledg/:
Někde v podzemní ledové nory, Jack Frost se prepping k potlačení u nosu a udržet vztahuje ruce Touch. Ale SMK Corp má kapacitní sadu řešení pro zvrácení starého muže zimní Digitus interruptus. K vidění na letošním Mezinárodním FPD v Japonsku, společnosti dotykové inovace obsahuje speciální čip schopný vysoce citlivá detekce tlaku, který pracuje ve spojení s odfiltrování hluku snímačem, aby se vaše gesta rukavici čitelné. To je dobrá zpráva pro ty z nás podléhají příležitostné záchvaty omrzlé počasí, ale zatím netleská - tyto panely budou zpočátku zamířil do in-navigační systémy pro automobily. Stále se zobrazí funkční na obrazovkách až 8-palců, je možné, mohli bychom být svědky této technologie rozšíří na smartphony v blízké budoucnosti. Takže, je tu nápravu tam lidi, ale na počkání na to, je to nejlepší, aby ty glittens po ruce.

SMK má dotykový registruje v rukavicích ohání se neuznávají The Bad Touch původně objevila na Engadget na st. 26 říjen 2011 19:52:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink TechCrunch | zdroj Tech-On! | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat