čtvrtek 27. října 2011

Kolem 1 milionu stažení, Discovr zvyšuje 1,1 milionu dolarů, uvádí na Mac App Store

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/bWmfFzSfYhU/:
142720v2-max-250x250

Dnes Discovr , skvělý nástroj, který uživatelům umožňuje objevovat nové aplikace pro iOS (prostřednictvím interaktivních grafů), oznamuje, že úspěšně prošel jeden milion stažení milník a má uzavřeny $ 1.1M semeno kolo za účasti předních australských VC firmy Yuuwa kapitál . Samozřejmě, že neexistuje lepší způsob, jak oslavit tyto výsledky, než trh novou verzi své aplikace pro stolní počítače Apple, ne? Dnes, po spuštění je zároveň oznamuje vydání své aplikace Hudba Discovr , který je k dispozici za $ 5 nyní na ty, Mac prodejny App ve vašem okolí. Discovr Hudba, jednoduše řečeno, usnadňuje objevovat novou hudbu z pohodlí vašeho notebooky a stolní počítače.

Dávat smysl kontextu, v lednu letošního roku zahájila Discovr šikovný iPad aplikace, které v podstatě poskytované uživatelům interaktivní mapu hudebního světa, zobrazující (mimo jiné) spojení mezi kapel a umělců v grafickém web. S několika rychlých baterie, uživatelé mohou vidět videa hudebníků na YouTube, o kapele a další doplňky, to vše při zažívá poměrně unikátní vizuální rozhraní, které poskytuje snadný způsob, jak se proplétají spojení mezi pásmy objevovat novou hudbu a cool aplikace.

APP přilákal 150 tisíc stažení za tři dny, a do června, Discovr vzal jeho hudbu odhalování a vizualizaci modelu iOS ve světě aplikací ve velkém. Discovr Apps umožnila uživatelům vyhledávat své oblíbené aplikace, vyberte si z curated Discovr, vystupoval aplikace, na kterém místě se objeví nástroj vlastního výběru v síti vzájemně propojených souvisejících aplikací, které jsou spojeny na základě jejich podobnosti.

Jak se Discovr určit tyto podobnosti? Děkuji za optání. Jako mnoho jiných doporučení služeb, Discovr slouží uživateli svých internetových podob Na základě syntézy stroje algoritmů a lidské Curation. Ti sítí podobných aplikací je možné rozšířit jako uživatel surfuje a zdánlivě, v případě, že stránka byla dostatečně velká, jak jsem psal v červnu , jeden mohl možná "vytvořit masivní, mysl-tání mapu všech aplikací na App Store" .

Ne že byste se, ale je možné, byli byste k tomu sklony.

A když už mluvíme o větší obrazovky, jak je uvedeno výše, Discovr je nyní zpět do hudební hra s novým spuštěním hudby Discovr pro obchod Mac App. I když je iPad Discovr funkce skvělou, vizuální uspořádání je téměř vhodnější pro větší obrazovky vašeho počítače a notebooky. Uživatelská zkušenost je stejná jako první aplikace Discovr je v tom, že využívá vizualizace dat a hudební doporučení poskytnout vizuální mapy světa hudby. Uživatelé mohou procházet hudební ekosystému a objevovat novou hudbu na základě toho, co jejich individuální vkus.

A co víc, je aplikace postavená od základu tak, aby co nejvíce OSX Lion, ale podporuje také zpětnou kompatibilitu se Snow Leopard. Je to dual-cat kompatibilní.

Doprovázet vydání Discovr Hudba na Mac App Store, filtr Squad (společnost za Discovr Apps), oznamuje, že se zvýšil 1,1 milionu dolarů v počáteční financování, pod vedením australská firma VC Yuuwa Capital. Navýšení vyplývá Filtr spolku nedávné vítězství na Australian startu soutěže "Tech23" , kde získalo 25.000 dolarů jako spouštěcí Aussie s "největší potenciál".

Myslím, že je snadné říci, že filtr Jednotka má potenciál, když za pouhých 9 měsíců, to přitahovalo více než

Žádné komentáře:

Okomentovat