čtvrtek 27. října 2011

"Tvůrců proti Takers": Viacom sudy "Čistá cenzuru podporu s chutnou půl vdolky

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/wRw-nittPhY/makers-against-takers-viacom-drums-up-net-censorship-support-with-tasty-half-muffins.ars:

Není žádným tajemstvím, že hlavní vlastníkům autorských práv, jako je Viacom pracují s členy Kongresu o právních předpisech cenzurovat tzv. "darebácké místa" na internetu. S dnešním uvedení stop online pirátství zákon , taková právní úprava je konečně kupředu ve Sněmovně a Senátu. Nyní vše, co potřebuje, je podpora a jak lépe získat, které podporují než rozdávat zdarma vdolky s velký kus chybí?

To byla strategie Viacom dnes ráno, kdy zaměstnanci obdrží zdarma "napůl vdolky" s připojeným štítkem slovy: "Vypadá to, že někdo ukradl kus." Záhada zmizelých Muffin je chtěl připomenout, že online pracovníků porušením práva "peníze z kapse. " Viacom chce zaměstnancům začít lobbování Kongresu přímo na otázku, vytvářet "zdola" Podpora Bill z těch, kteří nemají auto a řidiče, aby jim do práce.

Tento týden se společnosti "krádeže obsahu týden uvědomění," a e-mail na zaměstnance se v sázce jasné:.. "Jersey Shore byl prohlédnut nezákonně on-line 125 milionů časy letos South Park téměř 150 milionkrát a jen jediný RAID se může obrátit až 40.000 padělků SpongeBob produkty, které nemusí být vždy vidět účinky, zvláště tady v USA, ale nenechme se mýlit:.. krádeže obsahu je globální kriminální živly "

Zaměstnanci, kteří vyjádří svoji podporu mohou získat "ceny jako vstupenky na The Daily Show s Jonem Stewartem nebo VH1 Storytellers, MTV lup tašky a další."

Viacom spojila své síly s NBC Universal, CBS, 20th Century Fox, Disney, Warner Bros, a různé průmyslové svazy k zahájení Creative Ameriky , místo určené k využití tohoto low-level zaměstnanců energie. Jak se dalo očekávat, je místo plné fotografií lidí dopravovat kolem světel, peering prostřednictvím kamery a jinak vypadající bohatý, slavný, mocný a při úvahách o dopisy, které budete psát Kongresu.

(Díky anonymitě muffin-zvykal tipař pro odesílání palců)

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat