úterý 21. června 2011

Nexus S hacknutý a vylepšil na jatka měřítka, je zatraceně reality

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/21/nexus-s-hacked-and-tweaked-to-slaughter-benchmarks-reality-be-d/:
Nexus S Benchmark
Je vždy dobré, aby se kritéria s jistou rezervou - jejich syntetické testy se ne vždy shodují s reálného fungování. Ale nebyli bychom za zlé, pokud si napsal je úplně vypnout po špionáže tyto výsledky z Android člena komunity fórum Simms22. Simms vzal Nexus S, požehnal jej s trochou kyanové mod 7 kouzelného prášku, přetaktovaný to 1.544GHz, a udělal několik dalších vylepšení pro správnou míru. Výsledky? Naprosto neuvěřitelné skóre 10.082 v Smartbench2011. K tomu, aby to v perspektivě, 1.2GHz dual-core Exynos napájení Galaxy S II hit jen 3053 - a pamatujte, Nexus S pracuje s jedním jádrem handicap. Tvůrce Smartbech přiznal chyby tam jsou třeba vypracovat (to besting Xoom o 400 procent dát pryč?), Ale nejsme zcela připraveni odmítnout hru s čísly úplně - pak to, co bychom měli výmluvu pro publikování velkým množství sloupcové grafy?

Nexus S hacknutý a vylepšil na jatka měřítka, K čertu s realitou původně objevila na Engadget na út. 21 červen 2011 16:16:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Android Společenství | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat