úterý 21. června 2011

Twitter Seesmic aplikaci kapek BlackBerry podporu, RIM zamračení poklesy ještě nižší

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/21/seesmic-twitter-app-drops-blackberry-support-rims-frown-sags-e/:

Třetí strany aplikace zkušeností vždy vypadal jako nápad pro RIM . Mizerný výběr a nedotažených instalačního procesu jsou jen některé z otázek, trápí BlackBerry vlastníků a developerů, ale není rána silnější App World, než když dev klesá podpora pro platformu, poté, co věnoval prostředky nezbytné k produktu trhu v první řadě. To je přesně to, co Seesmic udělal se svým populárním sociálním App média - efektivní 30. června, bude společnost pokles podporu pro BlackBerry ", s cílem zaměřit se na úsilí o rozvoj (její) nejoblíbenější mobilní platformy." Jde to tak daleko, že naznačuje, že uživatelé "vyzkoušet Seesmic pro Android , IOS , a Windows Phone 7 ", což by samozřejmě znamenalo, že nahrazení BlackBerry s jinou, app-přátelské zařízení. Tento krok nemusí nutně znamenat, že ostatní vývojáři budou následovat, ale pokud jumping lodi se stal trend, mohlo by to dát klapky na významné budoucí zisky společnosti RIM , přinejmenším.

Twitter Seesmic aplikaci kapek BlackBerry podporu, RIM zamračení poklesy ještě nižší původně objevila na Engadget na út. 21 červen 2011 12:44:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink GigaOM | zdroj Seesmic | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat