úterý 21. června 2011

USB-IF vydání rozšíření k USB video třídy 1,1, vyložení komprese jít

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/21/usb-if-releases-extensions-to-usb-video-class-1-1-offloading-co/:
Pro ty, kteří nevědí, USB Video Class popisuje zařízení, které je schopné streaming video - Víte, věci, jako webové kamery , videokamery, TV tuner, a dokonce i statických obrázků kamery. Nejdelší dobu, co jste potřebovali spoléhat na vašem počítači k tomu grunt práce spojené s kódováním video , ale nové rozšíření do skupiny video USB 1.1 umožnily právě ty prostředky na podporu H.264. Jinými slovy, je kódování H.264 nyní převedena do zařízení sám, a navíc, komprese větší šířku pásma pro další zařízení USB. My jsme řekli, že užitečné zatížení H.264 specifikace je kompatibilní s ovladači na základě UVC USB-IF je 1.0 a 1.1 zadávací dokumentace a spoléhá na vlastní podporu MJPG a / nebo založeným na toku nákladu formátu, a pokud jste inženýr hledá integrovat, je zboží, které potřebujete skladě dál ve zdrojovém odkaz níže.

Pokračovat ve čtení USB-IF vydání rozšíření k USB video třídy 1,1, vyložení komprese jít

USB-IF vydání rozšíření k USB Video Class 1,1, vyložení komprese jít původně objevila na Engadget na út. 21 červen 2011 12:17:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj USB-IF | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat