úterý 21. června 2011

Android 3.2 distribuce bude zahájena letos v létě na 7-palcové tablets, dostane se ovládal Huawei MediaPad

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/21/android-3-2-shipping-this-summer-for-7-inch-tablets-huaweis-me/:
Věděli jsme, že Android 3.2 je o něco více než na míru vydání Android 3.1, 7-palcový břidlice, ale i po rozhovoru s Huawei, jsme si nebyli úplně jisti, kdy by se válí se na jiné věci než jeho vlastní MediaPad . Naši kamarádi po dobu To je můj další podařilo potvrdit, že to bude přistání již letos v létě, a pro lepší nebo horší, bude to poslední hlavní verze Android před Sandwich zmrzlina bít maloobchodní zařízení ve 4. čtvrtletí. Navíc, je to, že bruited v3.2 přinese podporu pro Qualcomm CPU, stejně jako NVIDIA Tegra 2 chipset, což by mohlo vést k HTC Flyer získat upgrade své vlastní. Pokud jde o další aktuální plány, se zdá, že Motorola Xoom - břidlice, který byl nedávno aktualizován na 3,1 - bude vidět další bod zvýší v příštích týdnech, což by nám mělo poskytnout solidní údaje o tom, co očekávat software-moudrý s MediaPad klesne o pár měsíců později. Když o tom mluvíme, jak CNET a MIC Gadget byly po ruce v Singapuru se podívat na show patře model, který velmi tablet a můžete pokochat obrazovou důkaz v zdrojem níže uvedené odkazy.

Android 3.2 distribuce bude zahájena letos v létě na 7-palcové tablets, dostane Huawei MediaPad ovládal původně objevila na Engadget na út. 21 červen 2011 01:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj CNET , MIC Gadget , To je můj další | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat