středa 11. května 2011

Editorial: Android @ Home, je to nejlepší nejhorší věc, která se může stát domácí automatizace

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/11/editorial-android-home-is-the-best-worst-thing-that-could-happe/:
Jako rezident automatizace domů Engadget blbeček , Google Android @ Home oznámení otřáslo mou malou minimum-poháněl RF svět včera. Vidět značky, jako je Google si za domácí automatizace je věc jsem snil o tom od té doby Nokia ponořil prst do vlažné vody Z-Wave zpět v roce 2008. Bohužel, Nokia opustila jeho dům Control Center ambice krátce potom, odcházející průmysl v rukou, jako spotřebitele převálcovat jako Zensys, Sigma Designs, ExpressControls, AMX Corp, Control 4, Echelon, a Jung. Jsem o nich neslyšel? Ne, ne, vy nemáte, a to je můj názor.

Domácí automatizace dlouho trpěl nedostatkem spotřebitele-orientovaný přístup. Spotřební elektronika společnosti mají téměř všeobecně přijít kolem nové mantra uživatelské zkušenosti. Většina společností se konečně probudil z hlubokého spánku osmdesátých let si uvědomit, že jeden výrobek již nemůže dominovat průmyslu na jeho vlastní - věk Walkman je u konce. Pro úspěch, musí výrobek obsahovat velký software, skvělé služby, hardware, který prostě funguje, a hvězdné podporu, když tomu tak není. Stručně řečeno, uživatelské zkušenosti je to, co určuje výrobek od sebe. Domů automators ještě uvědomit to, ale Google oznámení by mohlo v platnost problém.

Pokračovat ve čtení Editorial: Android @ Home, je to nejlepší nejhorší věc, která se může stát domácí automatizace

Editorial: Android @ Home, je to nejlepší nejhorší věc, která se může stát domácí automatizace původně objevila na Engadget na st. 11.05.2011 08:51:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat