středa 11. května 2011

Schizofrenní počítač může pomoci nám rozumět podobně postižených lidí

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/11/schizophrenic-computer-may-help-us-understand-similarly-afflicte/:
Přestože jsme obvykle preferují naše počítače mají být ideální, logické a psychologicky fit, někdy je toho víc, aby se naučil z schizofrenní jeden. University of Texas experiment má odsouzený počítač s demencí praecox, zatěžování křemíku duše s příznaky, které obvykle pouze postihují člověka. Tím, že řekne stroje neuronové sítě k léčbě vše, co se naučil, jak nesmírně důležité je, že tým doufá, že na podporu klinického výzkumu v pochopení schizofrenního mozku - po populární teorie, která naznačuje, postižených pacientů ztratí schopnost zapomenout, nebo ignorovat povrchní informace, přimět je, aby dělat nelogická spojení a paranoidní skoky ve důvodu. Jistě by stačilo, stroj ztratil, a začal spinning divoké, klamné příběhy, nakonec přiznal k odpovědnosti za teroristický útok. Jejda. Nejsme urychlení robot apokalypsa , pokud budeme programování strojů jít šílený záměrně, ne?

Schizofrenní počítač může pomoci nám rozumět podobně postižených lidí původně objevila na Engadget na st. 11.05.2011 09:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Forbes | zdroje University of Texas | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat