středa 11. května 2011

Microsoft Rock and Rails dotykový displej umožňuje masáž své fotografie s oběma rukama

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/11/microsofts-rock-and-rails-touchscreen-lets-you-massage-your-pho/:
Pokud jste někdy omrzí strká pryč na váš smartphone na obrazovce, jako je domovní zvonek, nejste sami. Vpřed-hledáme lidi na více než Microsoft Research pracují daleko na nový dotykový systém navržený vyzvednout na přirozenější, celek-pohyby rukou, umožňuje uživatelům účinně vymanit z prstu-založené paradigma, které se pojí nejvíce hmatové zařízení. Vyvinutý ve spolupráci s inženýry na Microsoft Surface, společnosti Rock and Rails rozhraní může objevit tři základní gesta rukou: sevřenou pěst, který drží položek na obrazovce, prodlouženou rukou, které lze zarovnat objekty (viz buňky označené "d", na vpravo) a zakřivené tlapy, kolem kterého mohou uživatelé pivot obrázky (viz políčko b). Tato taxonomie otevírá nové způsoby, jak pro uživatele, aby plodiny, re-size nebo obecně pohrajte si s jejich prvků UI, ačkoli to zůstane nejasné, zda se na displeji se dostaly až na spotřebitelské úrovni v dohledné době. Pro tuto chvíli se zdá, že působí pouze na povrchu , ale více informací by měl povrch, když systém vývojáři vydání knihy o svém projektu, později v tomto roce. Hit zdroj odkazů viz video věc v akci.

Microsoft Rock and Rails dotykový displej umožňuje masáž vaše fotografie s oběma rukama původně objevila na Engadget na st. 11.5.2011 00:58:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CrunchGear | zdroje Microsoft Research (1) , (2) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat