středa 11. května 2011

Google Hudba Beta rekapitulace: co to je a jak to funguje (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/11/google-music-beta-walkthrough-what-it-is-and-how-it-works-vide/:
Udělali jsme pár předpovědi o jeho (Google pak-předpokládá ), hudební službu v našem vysílání Roundup minulý týden, a to díky neschopnosti nezveřejněnou částku etiket, aby závan co El GOOG bylo vaření, to vypadá, že jsme byl vlevo s něčím méně robustní, ale přesto zajímavé. Je to stojí za pohled na náš tým redakce o hudbě Beta podle Android získat pocit z toho, co by jsem byl, ale realita je následující: to, co bylo zahájeno dnes je to, co jsme řešit, a teď je čas zlomit, co dolů a uvidíte, jak to vlastně funguje v praxi.

Péče se podívat na plnou instalaci návod, hlášení o problémech a další dva haléře na tom, jak službu komíny up? To, spolu s tipy na splnění své naděje a sny, jsou schovány těsně po přestávce.

Pokračovat ve čtení Google Hudba Beta rekapitulace: co to je a jak to funguje (video)

Google Hudba Beta rekapitulace: co to je a jak to funguje (video) původně objevila na Engadget na st. 11.05.2011 02:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat

Žádné komentáře:

Okomentovat