pátek 22. dubna 2011

Carnegie Mellon GigaPan Time Machine přináší time-lapse na panoramata

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/22/carnegie-mellons-gigapan-time-machine-brings-time-lapse-to-panora/:
Už jsme viděli GigaPan technologie používané pro mnoho působivých panoramat , ale někteří výzkumníci z Carnegie Mellon University nyní šla ještě o krok dále s jejich takzvaný "GigaPan Time Machine" projekt. Díky kouzlu HTML5 a nějaký čas-náročné (ale automatizované) fotografii, můžete teď "současně prozkoumat prostor a čas", přímo ve vašem webovém prohlížeči - to je, zvětšovat a kolem velkého formátu-panorama, které je shodou okolností také být time-lapse video. Pokud nemáte pocit, že zkoumání sebe, můžete také skočit rovnou na některé upozorňuje - stejně jako podobné stavby sochy Hulk na CMU karneval na snímku nahoře. Ht se zdrojem níže uvedený odkaz a vyzkoušejte si to - jen se ujistěte, že jste buď v Chrome a Safari, jako jsou kompatibilní pouze prohlížečů v tomto okamžiku.

Pokračovat ve čtení Carnegie Mellon je GigaPan Time Machine přináší time-lapse na panoramata

Carnegie Mellon GigaPan Time Machine přináší time-lapse do panoramat původně objevila na Engadget na pá. 22 duben 2011 16:25:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje GigaPan Time Machine | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat