pátek 22. dubna 2011

Exkluzivně: Bílý iPhone 4 pozemky u Vodafone UK

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/22/exclusive-white-iphone-4-lands-at-vodafone-uk/:
No, měli byste houser na to? To, přátelé, je Apple dlouho očekávaný , stěží-zapomenutý bílý iPhone 4 , a pokud můžeme říct, je to skutečně reálné řešení. Viděli jsme prodejci dělat prostor pro nepolapitelný sluchátko během několika posledních měsíců, a dneska jsme se dozvěděli, že Vodafone UK inventární systémy ukazovaly bílý iPhone 4, lodní palců Nyní jsme zajištěné pár obrázků z 16GB model z jiného zdroje, který má zdánlivě udělal jeho cestu do rukou jeden šťastný zákazník (čti: chlap) přes v Británii.

Jak příběh se odehrává, prodavač zavolal, že se jako černý iPhone pro usnadnění obchodu, a krátce po prodeji šel dolů, Voda rozeslal oznámení o zastavení prodeje těchto skvostů ", až příští týden." Jen abyste věděli, MC60 4 B / číslo modelu zde je zvláště zajímavé, když ve srovnání s naší vlastní in-house iPhone UK 4, druhý, který je také 16 GB vydání, sportovní číslo modelu MC60 3 B / A . Máme podezření, že se nebudeme příliš daleko ven na údu tím, že navrhne, že "3" a "4" jsou tam reprezentovat odstínu varianty, a pokud chcete natáhnout teorii o krok dále, MC60 5 B / A představuje 32GB black iPhone 4. Jinými slovy, nemusí být šokován, když bílá 32 gigger rolích se jako MC60 6 B / A. Takže, je to první náznak, že legitimní bílý iPhone 4 dny, ale je daleko od děje na prodej? Jsme sotva odborníků v meteorologii, ale určitě se cítil jako na jaře v Londontown dnes.

PS - 9-5 Mac naznačuje, že to bude přistání na 27 dubnu , nejméně v Nizozemí.


[Díky, Anonymii]

Exkluzivně: Bílý iPhone 4 pozemky u Vodafone UK původně objevila na Engadget na Pá. 22 duben 2011 15:29:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | & nbs

Žádné komentáře:

Okomentovat