pondělí 7. února 2011

Pyxis 'Provozní prostředí' hity. NET, neponechává žádný vložený čip kameni (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/07/pyxis-operating-environment-hits-net-leaves-no-embedded-chip/:
Pyxis 'Provozní prostředí' hity. NET Micro Framework, nenechá žádné vložené čip kameni (video)
Téměř přesně před rokem jsme dostali trochu demo Pyxis zdvořilost Thomas Holtquist. To bylo v podstatě mikro-OS, přináší jednoduché spouštění aplikací a další funkce k velmi omezenému hardwaru Arduino . To nemělo nic o Windows 3.1, nevadí XP, ale určitě se ovlivňovat s hardwarem DIY mnohem jednodušší. Nyní Pyxis 2 je tady, tak-zvané "Provozní prostředí", byl portován na. NET Micro Framework. . NET MF je v podstatě verze Microsoft s '. NET platformu, ale svlékl a optimalizován pro vestavěné obvody a podobné, a Pyxis 2 umožňuje vývoj aplikací a realizace na této platformě mnohem jednodušší. Je to všechno prokázána ve videu níže, a veškerý zdrojový kód je připraven a čeká na uspokojení potřeb svého vývojového prostředí.

Pokračovat ve čtení Pyxis 'Provozní prostředí' hity. NET, neponechává žádný vložený čip kameni (video)

Pyxis 'Provozní prostředí' hity. NET, nezanechává žádné vložené kameni čipu (video) původně objevila na Engadget na Po. 7.2.2011 09:54:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Skewworks | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat