pondělí 7. února 2011

TI OMAP oznamuje 5: dva vysoce-výkon a dva minimum-energie jádra, zařízení příští rok

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/07/ti-announces-omap-5-two-high-performance-and-two-low-power-core/:
Stále čekáme na první OMAP 4 zařízení narazí na trhu, ale TI plánování dopředu - cesta vpřed - s jeho oznámením dnes OMAP 5 platformu, která opravdu kopy věci na plné obrátky. Titulek funkce by se začlenění dvou Cortex-A15 jádra, každý běh až na 2GHz, Cortex-A15 je nejrychlejší architektury ARM oznámila, k dnešnímu dni, představovat výkon zhruba o 50 procent lepší než Cortex-A9 na stejné frekvenci. A co víc, tam jsou další dva procesory Cortex-M4 podél za svezení, připraven převzít méně náročné úkoly při mnohem nižší spotřebu energie s cílem zlepšit zařízení reagovat. Platforma podporuje až čtyři kamery provozu ve stejnou dobu, nabízí 3D přehrávání, nahrávání, a 2D Převzorkování na rozlišení 1080p, a ovládat až 8 GB RAM. Čipy start odběru vzorků na výrobci zařízení v druhé polovině tohoto roku se maloobchodní zařízení se očekává v druhé polovině roku 2012. Postupujte podle přestávka na úplnou tiskovou zprávu.

Pokračovat ve čtení TI OMAP oznamuje 5: dva vysoce-výkon a dva minimum-energie jádra, zařízení příští rok

TI OMAP oznamuje 5: dva vysoce-výkon a dva minimum-energie jádra, zařízení příští rok původně objevila na Engadget na po. 07.02.2011 12:24:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje TI | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat