sobota 25. prosince 2010

Reva text-k-dobít elektrický vůz valí ke klidu v USA

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/25/revas-text-to-recharge-electric-car-rolls-to-a-standstill-the-u/:
Vzpomeňte si na elektrický vůz s geniální hák z rezervy baterie, která lze přistupovat pouze v případě nouze textových zpráv nebo volání vozu výrobce? No, zdá se, že projekt má trochu problémy odlepit od země v USA, ačkoli to otřesně nemá nic společného s tou vlajkovou lodí funkce. Jak příběh se odehrává, povýšeného Bannon Automobilový průmysl podepsal dohodu s vozem výrobce, Indie-založené Reva Electric Car Company, která dala to exkluzivní licenci na výrobu a prodej automobilů ve Spojených státech, ale Bannon je nyní tvrdit, že Reva zlomil jeho dohody a říká, že to bylo vlevo s žádným výběrem ale podniknout právní kroky. Ill-koncipovaný funkce půdy z produkce, je v sázce v žalobě, jsou poměrně vysoké, jak Bannon Automobilový průmysl byl vlastně tvořen s jediným záměrem přinášet Reva auto na elektrický pohon do USA, a to doufal, že přinese tolik jak 250 pracovních míst na Onondaga kraj, New York.

Reva text-k-dobít elektrický vůz rolích se zastavil v USA původně objevila na Engadget na so. 25 prosinec 2010 00:15:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Syracuse.com | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat