sobota 25. prosince 2010

T-Mobile 4G Mobile Hotspot objeví v zdvořilost FCC o ZTE

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/24/t-mobile-4g-mobile-hotspot-shows-up-in-fcc-courtesy-of-zte/:
Vzpomínáte si na ty zvěsti na počátku tohoto týdne, že T-Mobile byl konečně chystá vypustit Mobile HotSpot, nebo dva? Když vidí, jak Verizon, AT & T a Sprint všichni to udělal, to jistě dává smysl - zejména s touto moderní 21Mbps HSPA + síť T-Mobile dostal děje - a opravdu, my jsme teď dostali konkrétní důkazy o jednotky FCC databáze. MF61 od čínského výrobce ZTE je docela zřetelně označena "T-Mobile 4G Mobile Hotspot" uvnitř ... tak jo, tam je vaše kouřící zbraň. Důvěrnosti nám brání vidět v uživatelské příručce nebo fotografie věc, ale z toho mála, co vidíme, vypadá, jako bychom skončíte s kulatým jednotce, které na rozdíl od varianty Novatel MiFi na AT & T a řada evropských dopravců . Opravdu, i když, nezáleží na tom, jak to vypadá - pokud se vejde do kapsy a výbuchy vysokorychlostní data hrst WiFi připojených zařízení našeho výběru, to je vše, co potřebujeme.

T-Mobile 4G Mobile Hotspot objeví v zdvořilost FCC o ZTE původně objevila na Engadget na pá. 24 prosinec 2010 18:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje FCC | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat