sobota 25. prosince 2010

Toyota podle všeho na trh dva nové modely Prius v Detroitu, něčí tajemství

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/25/toyota-looks-set-to-launch-two-new-prius-models-in-detroit-one/:
Toyota podle všeho na trh dva nové modely Prius v Detroitu, něčí tajemství
Je to jistý-oheň se vsadit, že Toyota představí svůj vzpřímený Prius MPV na North American International Auto Show v pár týdnů, spíše prostorný a praktický verzi hybridní, že opravdu to všechno začalo. A samozřejmě, plug-in model jsme zkoušet v říjnu bude jistě houpací podlaze. Teď jsme, že další jednání jak přesto unreleased Prius bude na displeji, prostě jen jako "koncept vozidla Prius." Auta pojetí samozřejmě sahají od světských k šílenství, a věděl, Toyota jsme hádat, tohle bude spadat přímo do první kategorie. Stejně jsme doufali pneumatiky-drcení, slalam-jíst, RWD hybridní Prius Supra model. Budeme tam v Detroitu, kdy představí se stane a my budeme mít jistotu, aby některé tkáně otřel naše slzy zklamání.

Pokračovat ve čtení Toyota očekává nastavena na trh dva nové modely Prius v Detroitu, něčí tajemství

Toyota podle všeho na trh dva nové modely Prius v Detroitu, něčí tajemství původně objevila na Engadget na so. 25 prosinec 2010 08:07:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Autoblog Zelená | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat