sobota 25. prosince 2010

Toshiba outsourcing výroby polovodičů na soupeře Samsung

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/25/toshiba-outsourcing-semiconductor-production-to-rival-samsung/:
'Tis sezóny pro výrobu nabídky? Jistě se to zdá. Pouhé hodiny po Sony oznámila svůj záměr odkoupit Mobilní čip výrobu zařízení od společnosti Toshiba, to vypadá, jako kdyby Tosh se chystá vstoupit do další smlouvy. V tomto případě to bude outsourcing nerentabilní výroby polovodičů na soupeře Samsung, který bude odpovědný za chrlit mozky za řadu smartphonů, televizory a digitální domácí spotřebiče. Četné zdroje uvedla, že Toshiba má zájem v novém uspořádání svým zaměřením na kvetoucí obchodní paměťový čip, a navíc, její doufat, že se vyhnout nákladné upgrady zařízení, které by byly nutné k zachování konkurenceschopnosti v systému podnikání LSI.

Jinými slovy, je společnost uhýbat investičních nákladů a jejich uvedení větší důraz na odvětví, které je již zisková (NAND flash produkce, pro ty zvědavé), a poté, co závod Oita je obsloužen, bude to použít, aby se v obrazových senzorů digitálních fotoaparátů. Závod Nagasaki, jak jsme slyšeli dříve, bude předán k Sony. Toshiba zásoby byly poslány na sever poté, co investoři přivítali zprávu, ale samozřejmě to se teprve uvidí, jaký dopad to bude spotřebitel mít. Ať tak či onak, určitě doufáme Toshiba nikdy běží do žádné problémy s Sammy - to není jako jeho nejvyšší šarže se lze dotknout, bez ohledu na přestupek .

Toshiba outsourcing výrobě polovodičů soupeřit Samsung původně objevila na Engadget na so. 25 prosinec 2010 14:40:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink EE Times | zdroje Japonsko Times , AFP | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat