sobota 15. října 2011

Sprint říká, že iPhone 4S, 4 Přidat do své nejlepší "zařízení rodiny spuštění někdy (Update: AT & T taky)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/14/sprint-says-the-iphone-4s-4-add-up-to-its-best-device-family/:
Poté, co ignoruje a škádlení iPhone, Sprint má vlastní mobilní telefony Apple prodávat svým zákazníkům a zřejmě reagovali na iPhone 4 a 4S. Tisková zpráva právě vyšel volání této Sprint "vůbec nejlepší den prodeje v maloobchodě, web a telesales pro zařízení rodiny" - doufejme, že dvakrát zkontrolováno čísla tentokrát - v historii společnosti, jak třináct hodin ET. Jak se dalo očekávat, Sprint je neomezené datové ceny ve srovnání s jinými dopravci, je ctěn za (blíže neurčené), nové velké vody značka v prodeji. Podívejte se na vydání samotného po přestávce po zbytek kola vítězství, ale my budeme čekat na aktuální čísla před rozhodnutím o vítězem dnešního startu.

Update: AT & T nemohla nechat Sprint mít celý reflektor, který vysílá své úřední dopis prohlašovat společnost "aktivní rekordní počet iPhonů v naší síti - a je na cestě ke zdvojnásobení naší předchozí rekord aktivací na jeden den". Je obsažen po přestávce, dáme vám vědět, až / pokud Verizon ohně několik záběrů z na oslavu.

Pokračovat ve čtení Sprint říká, že iPhone 4S, 4 Přidat do své nejlepší "zařízení rodiny spuštění někdy (Update: AT & T taky)

Sprint říká, že iPhone 4S, 4 Přidat do své nejlepší "zařízení rodiny spuštění někdy (Update: AT & T i) původně objevila na Engadget na pá. 14 říjen 2011 17:53:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat