sobota 15. října 2011

Dívka odznaky Scout si zaslouží dostat 21. století facelift, zaměřit se na vědu a techniku

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/15/girl-scout-merit-badges-get-a-21st-century-facelift-focus-on-sc/:
Digital Movie Maker a vědy o štěstí odznaků
Myslí jen Skauti mohou získat odznaky v drsných aktivity, jako je robotika a videohry (Co se stalo s řezbářství a požáru budovy)? Dobře se mýlíte pane (nebo paní). Skautek Ameriky dávají jejich hodnotu odznaky člověka 21. století, a dodává high-tech úspěchy, jako je počítačový expert a Digital Movie Maker, stejně jako více esoterických místech, jako je hrdost Locavore. Dokonce i stálice jsou objevil pro moderní doby, Móda, Fitness a make-up odznak, který je nyní známý jako věda stylu a je zaměřena na to, jak věci, jako opalovací práci a dělat si vlastní parfém. Aktualizace zní jako něco, co tak silná, technicky zdatné ženy jako paní Ada může schválit a my všichni jsme na to, proč by se skauty být jediní, kdo se dozvědět o jaderné fúze? Stačí, aby naše tenké mincovny ještě dorazí včas ... vážně, začínáme procházet stažení tady!

Dívka odznaky Scout si zaslouží dostat 21. století facelift, zaměřit se na vědu a techniku ​​původně objevila na Engadget na so. 15 říjen 2011 07:29:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Yahoo! Novinky | zdroj Všechny věci zvažovaly | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat