sobota 15. října 2011

iPhone 4S přivítal AT & T aktivaci zpoždění, iCloud klopýtá z brány

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/14/iphone-4s-welcomed-by-atandt-activation-delays-icloud-stumbles-ou/:
Pokud jste krabičky zbrusu nový iPhone 4S od AT & T dnes, že jste s největší pravděpodobností měli zkušenosti podobně jako mnoho dalších, kteří se stejný nákup: zklamání. Zdá se, že nárůst aktivity od vydání nového telefonu Apple snížil aktivační provoz v síti Ma Bell k procházení. To není poprvé, dopravce má problémy na startu den - ale tehdy to neměl konkurenci. Nyní, Verizon a Sprint se připojily k iPhone strany, je tlak na AT & T, a to nevypadá dobře ve srovnání s jinými dopravci, kteří se zdají být s problémy. Jako by toho nebylo dost pro lidi ve městě Cupertino v iCloud měla skalní debut v tomto týdnu také - od chybějící kontroly e-mailů, neschopnost zálohovat data. Apple má zdokumentováno všech pět nových služeb na slabosti přes pokrytí odkaz níže, ale zdá se, vše je již broskvový, protože brzy ráno. Takže jste čekání na nový iPhone , aby se více, než zbrusu nový těžítko? Zanechat komentář, a dejte nám vědět.

[Díky všem, kdo poslal to v]

iPhone 4S přivítal AT & T aktivaci zpoždění, iCloud klopýtá z brány původně objevila na Engadget na pá. 14 říjen 2011 17:38:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj CNET , AllThingsD | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat