středa 12. října 2011

Samsung pády iPhone 4S Block Party, láká Australany $ 2 Galaxy S IIs

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/12/samsung-crashes-iphone-4s-block-party-lures-aussie-buyers-with/:
Nelze říct, že jsme neviděli tento Souboj koček přichází poté, co Apple hrdě odmítl Samsung vyrovnání nabídky v Austrálii, ale člověk, druhý rozhodně se nebojí výrazných zpět do nepřítele před domem. Podle listu Sydney Morning Herald, je Sammy nastavit pop-up obchod pouze metrů od Sydney obchodě Apple, všichni jen kradou Thunder z iPhone 4S spuštění tento pátek. Kampaň? Pro prvních deset zákazníků každý den až do pátku, korejská obr je nabízet svým Galaxy S II jen za 2 dolary sans smlouvy - není divu, že vedení už déle než Apple, podle Herald. Ale samozřejmě, Samsung také účinně financování některých z těchto lidí pro iPhone 4S od vedle, tak je to docela hodně win-win situace pro obě společnosti. Vidíte? K dispozici je vždy šťastný konec, a doufejme, že nadcházející Nexus předseda nezvýší paliva na probíhající spor patent.

[Díky, Kevin]

Samsung pády iPhone 4S Block Party, láká Australany $ 2 Galaxy S IIs původně objevila na Engadget na st. 12 říjen 2011 05:08:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Další Web | zdroj Sydney Morning Herald | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat