středa 12. října 2011

Mobilní vzdělávání platforma Stickery zvyšuje $ 325K Od Google Ventures, 500 Startups a další

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/xyI-pKDf574/:
Screen Shot 2011-10-12 at 12.59.04 AM

Vzdělávací hry platformu Stickery oznámila $ 325K v počáteční financování dnes z Google Ventures a 500 Startups kromě dalších zahraničních investorů.

Stickery právě zahájila svůj "Mermaid Waters: Dobrodružství Hana & Cory" hru - která učí děti základní matematické - a snaží se změnit model herní dětí tím, že zvýší zapojení rodičů do mobilních svých dětí zkušenosti. Jak chytré telefony jsou stále více používány jako chůvy zaneprázdnění rodiče, metriky údaje o tom, jak přesně jsou děti tráví svůj čas telefon se stává stále více a více cenné.

Stickery CEO Bjorn Lee mi říká, že nápor zájmu investorů přišlo po prvním AngelPad DEMO den v březnu, po společnosti partnerství s designem powerhouse IDEO . Lee je zaměřen na využití finančních prostředků, k pronájmu více inženýrů a designérů, kromě nábor skutečné rodiče a děti vyzkoušet své vzdělávací aplikace se na.


Společnost: Stickery

Stickery je mobilní herní platformy učení pro rodiče řídit hraní dětí. Mnoho rodičů používat jejich iPhone jako "chůvu", protože děti (3-5 let staré), miluju vs tradiční hračky. Problém: většina aplikací není pomoci rodičům připravit děti do školy, protože jsou příliš zábavné (hry) nebo nudný (vzdělávání, aplikace). Stickery je příběh založený sada aplikací postavený 2 ex-Stanford podnikatele a ocenění media dětské výrobce. Všechny naše herní obsah je založen na předškolní výuky ...

Další informace

Žádné komentáře:

Okomentovat