středa 22. června 2011

Cue Akustika PS1 bezdrátových reproduktorů do audio přes DLNA, jdeme praktické

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/21/cue-acoustics-ps1-wireless-speakers-do-audio-over-dlna-we-go-ha/:
Kabel reproduktoru je drahé, pokud jste si ji koupili v obchodě, levné, pokud stačí použít cívku s elektrickým kabelem, ale vždycky, vždycky trnem v oku. Jistě, můžete si stáhnout přes sádrokarton, schovávat se za některé závěsy - nebo si jen tak bezdrátové. To je Akustika možnost Cue umožní s PS1 regálové reproduktory, doprava v srpnu letošního roku. Jsou to high-end pár, z nichž každá vnitřně zesíleny a nabízí 5-palec dolů-palba basový reproduktor, 3,5-palcový střední a 0,75 palce výškový reproduktor, který zahrnuje všechny akustické hotspotů s fanfárami. Ještě důležitější však je, že každý reproduktor lze spustit pouze jeden kabel: napájení. Veškeré podrobnosti po přestávce.

Pokračovat ve čtení Cue Akustika PS1 bezdrátových reproduktorů do audio přes DLNA, jdeme praktické

Cue Akustika PS1 bezdrátových reproduktorů do audio přes DLNA, jdeme praktické původně objevila na Engadget na út. 21 červen 2011 20:45:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat