středa 22. června 2011

Tenká vrstva nátěru je věčná energie, možnost piezoelektrického

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/22/thin-film-coating-makes-everlasting-energy-a-piezoelectric-possi/:
Buďme upřímní, to není velkým tajemstvím, že nám dochází mrtvých dinosaurů k naplnění našich životů. A s nedávnými přírodními katastrofami prokazující pro atomovou energii, není to, co byste zavolat "bezpečné" To je dobře, že vědci se na RMIT University v Melbourne, byly tvrdé práce přijít na to, jak z vás soběstačný energie zdroj. Brát piezoelectrics tenkou vrstvou mikročip, ti vědci u protinožců se poprvé identifikován, kolik energie si mohou vytvářet tlak. To rozhodně není poprvé, tech je kladen na použití - Orange UK dělal něco podobného, ​​byť objemnější, na Glastonbury festivalu každý rok. Jaké jsou praktické použití, ptáte se? Představte si, že tělocvična poháněný moře křečků-cvičení, každý produkovat významné energie z chodidla nohy. Zvědavý na víc? Zkuste kardiostimulátor, který běží pouze na krevní tlak, nebo notebook účtované práskat se Facebook aktualizace. Kdo ví, možná i RIM může dát to využít ve své příští Storm. Stačí říct ".

Tenká vrstva nátěru je věčná energie piezoelektrického možnost původně objevila na Engadget na st. 22 červen 2011 02:16:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink PhysOrg | zdroj RMIT University of Melbourne | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat