sobota 29. října 2011

Více než jen sexy telefony: Nokia, jak vám pomůže prodávat Windows Phone 7

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/a0FNv3p2WLc/more-than-just-sexy-phones-how-nokia-will-help-sell-windows-phone-7.ars:

Na rozdíl od, oh, vybrat náhodný příklad, Apple, Microsoft má jen velmi omezené maloobchodní přítomnost. Provozuje několik (velmi kvalitní a vlastně docela příjemné) Microsoft obchody v USA, ale má málo přímých spotřebitele dosáhnout za tím. Z větší části, prodává své Xboxes a balící fólie, software na pultech obchodů od jiných společností, s břemenem v prodejně propagační ponechán na prodejce.

Pro smartphony, nejdůležitější z nich prodejci mobilních operátorů sám. Zejména v těch trzích, jako jsou Spojené státy a Velká Británie, kde dotované telefony jsou běžné, většina kupujících nikdy podívat za hranice do regálů svých mobilních sítí v místním obchodě. Pokud je smartphone, není podporována v obchodě, bude bojovat, aby dobře prodávat. Pokud prodejní personál v obchodě zákazníci průvodce od zvláštní druh telefonu, bude to dělat ještě horší.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat