sobota 29. října 2011

IDC: Samsung, ZTE viz skok v mobilní zásilek, Apple snímky páté místo

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/28/idc-samsung-zte-see-jump-in-mobile-shipments-apple-slides-to/:
3. čtvrtletí výdělků byly téct v průběhu posledních několika dnů, což znamená, že je čas na odbavení s IDC o stavu na mobilním trhu. Výzkum firmy poslední zprávě vydané dnes, je něco jako směska. Na jedné straně 3. čtvrtletí globální dodávky vzrostly o 12,8 procenta meziročně více než rok - vyšší, než 9,3 procenta, které IDC předpověděl, za čtvrtletí a 9,8 procenta růstu došlo v posledním čtvrtletí. Zároveň se však na trhu vzrostl ve druhém nejpomaleji za dva roky a dodávek do západní Evropy a USA ve skutečnosti poklesl v průběhu roku, co společnost připisuje umírněnější spotřebitelských výdajů a širší ekonomické nejistoty.

Na podnikové úrovni, jak Samsung a ZTE odešel jako největší vítězové tohoto čtvrtletí, Sammyho zásilek vzrostl o 23 procent za rok, dobré pro druhé místo, zatímco ZTE výstřel až o neuvěřitelných 57,9 procenta, zahájila společnost na čtvrtém místě. Apple se zatím viděl 26,2 procentní nárůst v přepravě a mírný náraz podílu na trhu, ale stále se nemohl vyhnout dostat předstihl v ZTE a pád až na páté místo. A pak je tu LG, který zdaleka nejhorší čtvrtletí ve srovnání s 3. čtvrtletí 2010. Výrobce viděl zásilek pokles o téměř 26 procent za rok, zatímco jeho podíl na trhu klesl na 5,4 procenta. Všechny tyto koně, ale jsou stále pronásleduje Nokia, který viděl malý pokles v dodávkách, ale podařilo se opřít o první místo , s více než 106 milionů zásilek za čtvrtletí - dobré pro 27 procent trhu. Pro více čísel a pochopení, podívejte se na úplnou PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení IDC: Samsung, ZTE viz skok v mobilní zásilek, Apple snímky páté místo

IDC: Samsung, ZTE viz skok v mobilní zásilek, Apple snímky na páté místo původně objevila na Engadget na pá. 28 říjen 2011 21:44:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

1 komentář:

  1. In my blockchain wallet I receive an error message that “Could not update wallet” In order to recover such type of error I install it on another devices and I face this same error. I have only one device and I saved my wallet after delete these app it shows these wallet is invalid if you are also facing such type of error don’t be panic you simply call it on our blockchain customer support number 800-861-8259 and our customer care support will always available to support us in 24*7.They will always available to help you. They will always available to fix such type of issues.

    OdpovědětVymazat