sobota 29. října 2011

Dotýkat, cítit bavlny, tkaniny z našich ... tranzistory

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/29/the-touch-the-feel-of-cotton-the-fabric-of-our-transistors/:
Tranzistorů všech tvarů a velikostí tvoří základ téměř každé elektronické gadget pod sluncem, a podobně, bavlněné oblečení je klíčovou součástí dobře zaoblené šatníku. Bylo jen otázkou času, kdy tyto dva dali dohromady tvořit módní pokračovat ve vývoji a mezinárodní tým vědců provádí trik vytvořením tranzistoru pomocí vlákna z bavlny. Tak, tohle není první organické tranzistory , ale bavlny hojné, levné, lehké a udržitelný charakter z něj činí skvělou volbu pro použití jako podkladu na bázi uhlíku tranzistorů. Chcete-li získat načechrané bílé věci připraven k zesílení a spínací elektrické signály, to bylo conformally povrchovou úpravou (k pokrytí všech vláken nesrovnalosti) se zlatými nanočásticemi, polovodivé a vodivé polymery v super tenké vrstvě na zachování jeho nošení flexibility. Výsledkem byl aktivní tranzistory, které lze použít v integrovaných obvodech všité do košile, ponožky, kalhoty, nebo dokonce, pokud se vám líbí. Budoucnost módy je hned za rohem, lidi, a v budoucnosti, vaše kalhoty jsou PC.

Dotýkat, cítit bavlny, tkaniny z našich ... tranzistory původně objevila na Engadget na so. 29 říjen 2011 01:48:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Cornell University | Přeposlat | Komentáře

2 komentáře:

  1. Still believe that men don’t express their emotions? But they still need a caring heart and a sweet woman by their site. That’s why choose Sofia Date as your virtual guide in the world of cyber love. You will see how smooth online communication is on this platform and why so many men around globe prefers it. beautiful american women

    OdpovědětVymazat