úterý 18. října 2011

Apple a Android, pomalý oblak nositele k případnému zániku společnosti RIM

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/JCL1mVrVlRg/apple-and-android-the-slow-pall-bearers-to-rims-eventual-demise.ars:

Po celém světě výpadku opustil mnoho BlackBerry Zákazníci, kteří nemají e-mail, IM, a prohlížení webových stránek od pondělí do čtvrtka minulého týdne, Research in Motion představila svůj klid nabízí klientům : $ 100 v hodnotě bezplatných aplikací pro účastníky a jednoho měsíce bezplatná technická podpora pro podnikové zákazníky. Zatímco svobodný software a služby, jsou pěkné gesto, výpadek, který uznal RIM byla nejhorší ve své historii, se zdá symbolická společnosti pomalý pád. RIM má potíže jsou takové, že bez kopie Bejeweled a The Sims 3 nebude stačit k obnovení společnosti své bývalé slávy, nemluvě o utěšovat obavy, že by společnost mohla mít větší výpadky dolů na silnici. Nákladů / přínosů jít all-in s RIM (a to je umění problém, je to all-in problém), RIM dal tomu obchodech dostatek důvodů k druhé a třetí hádat.

RIM je největší problém je, že se odešel do prachu consumerization IT . Obchodní a potřeb zákazníka technologií neklidně koexistovali roky, ale consumerization je vítězství , a minulý týden BlackBerry výpadku vážil dokonce ještě více. RIM strávil posledních několik let byl zabušil na přední spotřebitele, a preference spotřebitelů smartphone přinesly miliony non-Mobile BlackBerry do podniku. RIM byl hit s velkými korporacemi svou robustní podnikové podpory, dostupnost a zabezpečení a řídící nástroje, které mu dávají obchody kontroly, které chtějí prostřednictvím mobilních zařízení. A nesmíme zapomenout: v minulých letech, společnost RIM byla jediná hra ve městě pro kvalitní mobilní business smartphonů. Pokud byste chtěli bezpečné, mobilní a škálovatelné podnikové e-mailové řešení, je pravděpodobné, že RIM byl využit pro komunikaci s Exchange nebo Lotus Notes servery.

Časy se výrazně změnila. Exchange vládne komerční e-mail začali rozvíjet v podniku, a ActiveSync se stal prakticky linga franca mobilní e-mail. RIM již není potřeba, stejně jako kdysi. Ve stejné době, iPhone, Android, a další mobilní platformy jsou nyní dost dobré pro většinu obchodních situací. Pak se minulý týden stalo: RIM potýkal a zápasila špatně. Společnost nebyla schopná vykonávat na nejvyšší hodnotu problém.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat