úterý 18. října 2011

Funkce: iPhone 4S: Siri-ously hladké, rychlé smartphone

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/7MSQwswH9UA/iphone-4s-a-siri-ously-slick-speedy-smartphone.ars:

Nový iPhone 4S je tady, ale možná nevíte, že na první pohled. Stejně jako přechod z iPhone 3G 3GS v roce 2009, přechod z iPhone 4 až 4S, není kosmetický jeden. Zdá se, že Apple bude dělat zvyk střídá velké kosmetické změny a významné vnitřní změny, pokud jde o iPhone hardware, a to je určitě "vnitřní změna" druh rok. Ale to, co je uvnitř, která se počítá, ne?

IPhone 4S je v současnosti jediným zařízením, které přichází s tím, co Apple označuje za hlasem aktivovaného virtuálního osobního asistenta tzv. Siri. IPhone 4S také sportovní zcela přepracovaný anténu, která Apple tvrdí, umožní výrazně zlepšit kvalitu hovoru a rychlost přenosu dat přes iPhone 4. A iPhone 4S přichází s novým procesorem A5 představen v iPad 2 na začátku tohoto roku, což je nárůst výkonu oproti svému předchůdci. Dokonce i vestavěnou kameru získal nějaké pěkné rány spec.

To jsou nejdůležitější nové prvky do iPhone 4S, a oni jsou to, co budeme soustředit na v této recenzi. Pokud si chcete přečíst více o základních iPhone 4 design, můžete si přečíst naše in-hloubkové přezkoumání od roku 2010 . A pokud se chcete dozvědět vše o nové funkce, které přicházejí s iOS 5-který pracuje na různých Apple hardware, máme recenzi, která také ! Ale teď je čas zaměřit se na hlavní nové funkce iPhone 4S.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat