úterý 11. října 2011

AT & T Přepnout odděluje mobilní práci i zábavu, to umožňuje vměšování

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/11/atandt-toggle-separates-your-mobile-work-and-play-allows-for-it-m/:
Máte problém oddělovat váš pták slingshotting z oblasti fúzí a akvizic? Nemějte strach, AT & T oznámila svůj nový Toggle služba, která slibuje uživatelům schopnost udržet si práci a doma žije od sebe na jeden smartphone pro Android a tablet. Tato funkce udržuje obchodní informace bezpečné a umožňuje IT administrátoři spravovat přístup k podnikovým zdrojům, přidávat nebo odstraňovat obchodní aplikace a dokonce zničit Informace o společnosti z určitého zařízení, v případě, že zaměstnanec opustí firmu. App přichází později v tomto roce a bude kompatibilní se zařízeními se systémem Android 2.2 nebo vyšší. Neexistuje žádná předběžná cena zatím ale více informací najdete v tiskové zprávě po přestávce.

Pokračovat ve čtení AT & T Přepnout odděluje mobilní práci i zábavu, to umožňuje vměšování

AT & T Přepnout odděluje mobilní práci i zábavu, to umožňuje vměšování původně objevila na Engadget na út. 11.10.2011 06:04:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Electronista | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat