pátek 14. ledna 2011

Keepin 'je reálný falešná: Nokia N9 nečeká zralé MeeGo ke startu v Číně

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/13/keepin-it-real-fake-nokia-n9-doesnt-wait-for-mature-meego-to/:
Jak se N8 , tak s N9. Nokia je první MeeGo zařízení je široce čekal, že je nazván N9 a sport slide-out QWERTY klávesnicí, ale jeho prodloužené doby uvedení na trh dala čínské KIRF umělci šance porazit Finsko s jejich vlastním zařízením. Parsování dohromady unikly obrázky a možná i nějaké zasvěcené info nejsme zasvěceni do, někteří vychytralí lidé dali dohromady nad 14 mm tenký slider-, vybavení je s 3-palcový displej, přední a zadní-čelí-kamery, Bluetooth, WiFi, FM rádio, microSD slot, Dual SIM schopnosti, a téměř úplně kovové konstrukce. OS je nějaký Symbian lookalike, zatímco cena je neobyčejně cenově 700 juanů ($ 106). Budete stačí jen najít správnou stánku v tržnici v Shenzhenu dostat vy.

Pokračovat ve čtení Keepin 'je reálný falešná: Nokia N9 nečeká zralé MeeGo ke startu v Číně

Keepin 'je reálný falešná: Nokia N9 nečeká zralé MeeGo zahájit v Číně původně objevila na Engadget na čt. 13 leden 2011 18:16:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink MIC Gadget | zdroje M8Cool | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat