pondělí 4. července 2011

iriver P8 hráč objeví na ruském webu, balení fenomenální životnost baterie

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/04/iriver-p8-player-pops-up-on-russian-site-packs-prodigious-batte/:
iriver P8
Je to už nějaký pátek, co iriver poslední aktualizaci své P série velkoplošných přenosných přehrávačů médií - tak dlouho ve skutečnosti, že jsme si mysleli, že série měla prostě odešel. Představte si naše překvapení, když to pět INCHER se objevovaly na stránkách ruské společnosti, sportovní dlouhý seznam podporovaných formátů souborů, a dokonce i delší výdrž baterie (až devět hodin videa a 40 hodin audia). P8 je v 8GB a 16GB chutí, ale i balení microSD slot pro připínání na další úložný prostor. Nejste omezen na sledování klipů na 800 x 480 dotykový displej buď, hráč se může pochlubit HDMI port pro tlačení HD obsahu přímo na televizi. Samozřejmě, zda nebo ne toto poloviny-palec tlustý, půl libry zařízení vždy dělá to na amerických břehů, nebo kolik to bude stát, když to se teprve uvidí. Podívejte se v galerii tisku snímků níže.

Galerie: iriver P8

iriver P8 hráč objeví na ruském webu, balení fenomenální výdrž baterie původně objevila na Engadget na po. 04.07.2011 15:47:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Akihabara Novinky | zdroj iriver Ruska | Přeposlat |

Žádné komentáře:

Okomentovat