sobota 18. června 2011

Time Warner Cable interní dokumenty odhalují TWCable TV iPad aplikace, DVR upgrady na cestě

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/17/time-warner-cable-internal-docs-reveal-twcable-tv-ipad-app-dvr/:
Interní dokumenty, které jsme obdrželi show Time Warner Cable se chystá velký update pro své živé televizní vysílání TWCable TV iPad aplikace a mnoho z jeho set-top boxů. TWCable TV 2.0 je přiletět na 28.června s novými funkcemi, včetně sedmidenní programový průvodce, a schopnost používat ji jako dálkové ovládání, nebo naplánovat DVR vzdáleně. Kolem toho stejného času, jeho kabelových sítí po celé zemi poskytují "Florencie" update, který přináší jeho OpenCable digitální Navigator software na verzi 4.5 na některých Cisco, Motorola a Samsung set-top boxy. To by mělo přinést až do rychlosti s jinými platformami používá, přidá možnost odstranění záznamů v multiroom nastavení, transparentní GUI, vylepšené Začít znovu a Look Back funkce, nastavení Ovládá poměr stran, výstupní rozlišení, velikost a další obrázky. To může být ještě rok, se dostaneme do příkopu kabelové televize , ale když jsme ještě žijí s nimi si můžete prohlédnout úplný seznam aktualizací a boxy, které budou si je v galerii a po přestávce.

Pokračovat ve čtení Time Warner Cable interní dokumenty odhalují TWCable TV iPad aplikace, DVR upgrady na cestě

Time Warner Cable interní dokumenty odhalují TWCable TV iPad aplikace, DVR upgrady na cestě původně objevila na Engadget na pá. 17 červen 2011 18:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | |

Žádné komentáře:

Okomentovat