pondělí 13. prosince 2010

Cobra PhoneLynx BT 215 Bluetooth adaptér drží váš telefon pevná linka RCA zvonění (v jistém smyslu)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/13/cobras-phonelynx-bt-215-bluetooth-adapter-keeps-your-rca-landli/:
Takže, vaše RCA 25055RE1 bezdrátové pevné linky telefonu je mnohem pohodlnější držet vzhůru vaše lebka hodiny na konci, že ve srovnání s [vlož smartphone zde], ale ty nejsou o obnovit telefonní službu, která vám axed půl před deseti lety. Co je to kluk (nebo dívka) dělat? Zadejte Cobra PhoneLynx BT 215, Bluetooth-k-domácí telefonní adaptér, který všechny cesty volání obdržíte na Váš mobilní telefon na jakékoli telefon, který připojíte k periferní. Ještě lépe, je to umožňovat šíření volání na pevnou linku více telefonů najednou, což umožňuje celou rodinu mluvit s Rickie strýčka, když telefonů v této sezoně. Jo, a jsme zmínit, že vytváří oznamovací tón, když zvednete sluchátko uvedené RCA a zároveň tlačí volá přes váš mobil? Můžete si nechat na retro nyní kolem 35 dolarů.

Cobra PhoneLynx BT 215 Bluetooth adaptér drží váš telefon pevná linka RCA zvonění (v jistém smyslu), původně objevila na Engadget na po. 13 prosinec 2010 10:56:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje iLounge | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat