neděle 28. listopadu 2010

Nokia hraček se kontext-Aware přepínač smartphone nastavení, Jigsaw poskytuje lepší rámec pro aplikace jako je tento

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/27/nokia-toys-with-context-aware-smartphone-settings-switch-jigsaw/:
Pokud Intel prognosticated správně , kontext je budoucnost aplikace - vaše zařízení řady senzorů bude určit, kde jste a co děláte, a chytrý programy budou hádat odtamtud. Problémy vznikají, nicméně, když se člověk snaží spustit tyto měřiče zrychlení, mikrofony, rozhlasové antény a GPS sledovací zařízení neustále na životnost baterie v průměru smartphone a zjistit, co surových dat znamená, a to je místo, kde skupina vědců Dartmouth (a jednoho Nokia učenec) se snaží sázce jejich tvrzení. Mají tam svazek algoritmů tzv. Jigsaw pro iPhone a Symbian, které tvrdí, že je schopen průběžně zprávy, co jste až (ať už chůze, běh, jízda na kole či řidičský) bez ohledu na to, kam umístit své zařízení, a to pouze ping čidla podle potřeby na tom, jak aktivní jste. (Pro lepší nebo horší, Jigsaw i zesvětlí soukromí koncernu Intel tzv. cloud-based API by mohla zvýšit tím, že ukládá všechna data v telefonu.)

Samozřejmě, že jsme měli velmi základní verzi kontextu-vědomý funkčnost pro let v malé aplikace Android známý jako Národní - který mění nastavení telefonu za velmi specifických podmínek zadání (GPS souřadnice, WiFi míst, životnost baterie a další ) a jen tak se stane, že Espoo dělá hodně stejný s názvem Nokia app situacích. V současné době v experimentální fázi, situace je dlouhé cesty od potenciálu rámců, jako je Jigsaw, ale tady nebudete muset čekat - si můžete stáhnout beta verzi pro Symbian ^ 3, S60 5th Edition a S60 3,2 na naše zdroje odkazy bez dalšího odkladu.

Nokia hraček se kontext-vědomý nastavení přepínače smartphone, Jigsaw poskytuje lepší rámec pro aplikace jako je tento původně objevila na Engadget na so. 27 listopad 2010 23:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink New Scientist | zdroje Nokia (1) , (2) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat